Asta Vrečko časti človeka, ki je Slovane označil za manj vreden narod, zaradi njegove teorije pa umrlo več kot 100 milijonov ljudi!

Asta Vrečko. (Foto: Zajem zaslona Twitter/Edvard Kadič)

Kljub temu, da smo ves čas tretje Janševe vlade poslušali kako Slovenija izgublja stik z realnim svetom, se sedaj kaže, da smo z Golobovo dejansko postali država izgubljenih vrednot. To se ne kaže samo v družbenem področju ampak tudi na področju zgodovine, saj denimo ministrica Asta Vrečko “zatira” vse kar je povezano s slovensko osamosvojitvijo in samostojno državo.

Po tem, ko je dosegla zaprtje Muzeja slovenske osamosvojitve in želi zminimizirati pomen teh dogodkov za Slovenijo, sedaj kot kaže še časti človeka, ki je Slovane označil za manj vreden narod. Ne samo, da kulturna ministrica rada pozira ob kipu Josipa Broza Tita, se sedaj kot kaže navdušuje še nad Karlom Marxom.

Tako je v sredo namreč s ponosom zapisala, da obeležuje 140 letnico smrti Marxa, ki bi se naj boril proti kapitalizmom, za kar naj bi si kot kaže prizadevala sama. Pri tem pa pozabila navesti, da je ravno ta Karl Marx Slovane, katerih del smo tudi Slovenci označil za manj vreden narod.

“Zapisal je, da so Slovani manj vreden narod. Zaradi nj. Idej je na Kubi, Sovjetski, Kambodži, Jugoslaviji, na Kitajskem umrlo več kot 100 milijonov…” je ministrico opozoril Božidar Novak.

Vir: Twitter