Asta Vrečko vse, ki pišejo o njenem dodatnem delu, označila za tovarne laži in sovražnike!

Asta Vrečko. (Foto: Zajem zaslona Twitter/Edvard Kadič)

Kljub temu, da ljudi prepričujejo kako strpno politiko gojijo, s svojimi ravnanji trenutna oblast kaže vse drugo kot strpnost do drugače mislečih. Tokrat je po medijih, ki si upajo pisati o njenem dodatnem delu “udarila” ministrica Asta Vrečko. Ta je takšne medije označila za tovarne laži in sovražnike, ki skušajo diskreditirati Levico.

Kljub temu, da se Vrečkova spreneveda okoli njenega dodatnega dela, so sedaj za razkritje njenega početja po njeno krivi sovražni mediji. Kot razkriva Peter Jančič je namreč ministrica zanikala dodatno delo na Filozofski fakulteti in to kljub temu, da je vlada tudi Asti Vrečko podelila dovoljenje za petinsko delo. Sedaj pa ministrica njeno početje vali na desne medije, ki so po njeno dikriminatorni do Levice, ker poročajo resnico.

“Asta Vrečko trdi, da o njenem dodatnem delu na filozofski fakulteti pišejo tovarne laži. Da nič ni res. A vlada je Asti Vrečko dovolila dodatno delo na filozofski fakulteti, za kar je zaprosila. Objavljam dokument o tem, ki so mi ga poslali. Je pozabljiva ali laže?” Tako je situacijo okoli ministrice opisal Peter Jančič.

Vir: Spletni časopis