Bi spletna Mladina prevzem RTV Slovenija izvedla kar z vojsko?

Foto: Zajem zaslona Twitter / Nejc Brence)
“To se skoraj tako bere, kot da pozivajo, naj se pošlje vojsko na @RTV_Slovenija. Pa od kod ti ljudje jemljejo ideje – iz opevane Venezuele, Severne Koreje, Kube ali pa je dovolj safari po Ugandi in Ruandi, kako tam delajo z LGBT?” S temi besedami se je na napovedi spletne Mladine odzval direktor Uroš Urbanija.

Vse kaže, da je obup pri zagovornikih po njihovem nujne zamenjave vodstva RTV Slovenija vse večje. To se še stopnjuje, ker jih ne posluša Ustavno sodišče in ne naseda njihovim pritiskom ter predvsem željam. Po premierju Golobu, ki je pred časom razburkal javnost z izjavo, da je upal na civilizirano zamenjavo vodstva RTV Slovenija, so se mu sedaj pridružili še v spletni Mladini.

Po tem, ko so se pričela pojavljati ugibanja, kaj sedaj namerava Golob, ker mu ni uspel civiliziran prevzem RTV Slovenija, sedaj spletna Mladina pritiska na vlado. Tako so nazadnje vladajočo elito pozvali, da poseže po radikalnih in rigoroznih postopkih, da zamenja vodstvo RTV Slovenija. Iz tega izhaja, da je direktor RTV Slovenija zastavil vprašanje, če pri tem morda mislijo kar vojsko poslati, da bo prevzela nacionalni medij.

Nekdanja poslanka SDS Mojca Škrinjar pa je ob taki retoriki zapisala, da se s tem kaže kako so doslej Dnevnike delali samo tej politiki naklonjeni novinarji.

Vir: Twitter