Bivša partnerka Mihe Kordiša njegovi predsedniški kandidaturi izrekla odločen NE in jo ocenila za butasto!

Miha Kordiš. Foto: Facebook.

Minuli teden so v Levici “razglasili”, da bodo v bitko za predsedniško mesto poslali svojega poslanca Miho Kordiša. medtem, ko je Gregor Repovž iz Mladine Kordiša označil za zmagovalca med kandidati levice, je njegova nekdanja partnerka Tonja Jerele, kandidaturo označila za butasto.

Repovž je namreč napovedal, da naj bi bil Kordiš v kampanji in to celo do te mere, da bi lahko bil zmagovalec volitev na levici. Tako bi po njegovem lahko zbral več glasov kot Nataša Pirc Musar in Milan Brglez.

Za bistveno bolj realno oceno njegove kandidature kot jo je podal Repovš bi lahko šlo v primeru nekdanje partnerke Mihe Kordiša Tonje Jerele. Ob napovedi njegove kandidature je namreč zapisala, da gre za butasto kandidaturo. Pred tem je še zapisal, da ni več v vezi z Miho Kordišem, kandidature ne podpira, prav tako ni članica stranke Levica in “zagrozila”, da bo blokirala vse, ki jo bodo v zvezi s tem kar koli spraševali.

Kljub temu je bila zgodba še letos pomladi povsem drugačna. Takrat je Jereletova ob državnozborskih volitvah izrekla močno podporo tako stranki Levica kot Mihi Kordišu.

Vir: Twitter