Bizarno! Golobova vlada v potrebi po svoji večji administraciji in večji porabi davkoplačevalskega denarja vidi janšizem

Foto: Twitter (Bojan Požar)

Kampanja pred nedeljskimi referendumi je kot kaže predvsem pri podporniki vladnih zakonov vse bolj ostra negativno nastrojena. Še najbolj zaskrbljujoče pa je to, da nekateri v prav vsem vidijo vpliv Janeza Janše in domnevnem boju proti njegovi politiki.

Tako kot je denimo opozoril novinar Bojan Požar sedaj že v težnji po večjem številu administracije in večji porabi davkoplačevalskega denarja vidijo boj proti janšizmu. Omenjeni novinar je namreč opozoril, da se pojavljajo plačati s podporo vladnim zakonom, saj naj bi s tem po mnenju podpornikov vlade ustavili janšizem.

“Ko je tudi referendumsko glasovanje za večjo vladno administracijo in posledično višjo porabo denarja davkoplačevalcev “ustavljanje janšizma”?! (ljubljanska železniška postaja, sinoči)“, je zadevo opisal Bojan Požar. 

Pri vsem tem je še toliko bolj zanimivo, da eden od predlogov vlade predvideva tudi spremembo števila ministrstev in s tem posledično povečanje administracije. To nenazadnje pomeni tudi povišanje izdatkov države in to nekateri vidijo kot janšizem?

Vir: Twitter