Bizarno! Mediji v “boj” za ponudbo kuhanega vina, oddelki intenzivne nege pa polni, na pomoč celo zdravstveno osebje Italijanske vojske

Slovenija je še vedno na žalost med vodilnimi v EU po okužbah, kar se kaže tudi v polnih intenzivnih negah in izčrpanih zdravstvenih delavcih. Da so razmere res zelo zahtevne, kaže tudi, dejstvo, da so v Slovenijo na pomoč prišli zdravstveni delavci Italijanske vojske.

Žal za nekatere to ni dovolj veliko dejstvo, da bi se bili pripravljeni odreči decembrskim običajem in žal so med temi tudi nekateri mediji. Tako so po odločitvi vlade, da se na novoletnih stojnicah prepove strežba hrane in pijače naredili pravo “ofenzivo” proti novim vladnim ukrepom.

Enega od takšnih odporu proti novim vladnim ukrepom in boju za “kuhančka” so se pridružili tudi na POP TV. Voditeljica 24ur Petra Krčmar je prispevek o novih ukrepih vlade začela z besedami “Šele dobro smo začeli, pa že moramo pospraviti,” in želela prikazati jezo gostincev ob teh ukrepih. V prispevku na POP TV se v nadaljevanju prikazali vzdušje na stojnicah v Ljubljani in dodali, da je vlada to s svojimi ukrepi uničila. Svoje poročanje so “podkrepili” z izjavami razočaranih obiskovalcev in župana Ljubljane Zorana Jankoviča.

Celoten članek dostopen tukaj.

Vir: Nova 24TV