Bizarno! Pod simbolom petkovih kolesarjev nastal plakat, ki drugače misleče na RTV Slovenija označuje za vampirje – zgodovina kaže kako nevarno je lahko takšno početje za družbo!

Foto: Twitter (Bojan Požar)

Vse kaže, da se nekateri še vedno ne morejo sprijazniti, da jim še ni uspelo prevzeti popolnega nadzora nad RTV Slovenijo. V luči tega dejansko ne izbirajo sredstev in po vzoru fašistoidne propagande drugače misleče označujejo za vampirje tako na RTV Slovenija kot naše družbe.

Pod simbolom petkovih kolesarjev je tako nastal plakat, ki vse na RTV Slovenija kateri niso ravno “složni” z levo politično propagando označujejo za vampirje. Takšno ravnanje je na družbenih omrežjih naletelo na mnogo neodobravanja ter zgražanja.

“Da bo jasno: jutri ne gre za stavko na @RTV_Slovenija, ampak politični shod. Če se je kdo spraševal, ali bi se udeležil tega političnega angažmaja nekaterih sodelavcev. Žal pa je to pogubno za verodostojnost RTV. Hvala vsem, ki boste jutri kljub pritiskom delali v službi javnosti,” je zapisal direktor RTV Slovenija Uroš Urbanija.

Dr. Žiga Turk je zapisal, da sam osebno podpira pet oseb, ki so jih upodobili na plakatu in krati izrazil podporo vsem proti katerim rjove zaripla množica.

Mnogo bolj kritičen pa je bil nekdanji premier Janez Janša, saj je po njegovem kot kaže zgodovina takšno ravnanje lahko še kako nevarno. “Najprej so Jude narisali kot vampirje. Nato so zgradili Dachau, Treblinko in plinske celice. Najprej so podjetnike in demokrate označili za izkoriščevalce in izdajalce. Nato so prišle Krimske in Hude jame, Teharje in Kočevski rog. Ustavimo podivjane levičarje,” je zapisal Janez Janša.

Vir: Twitter