Bizarno! Predsednica stavkovnega odbora na RTV Helena Milinkovič svoje sodelavce poimenovala živali!

Foto: Zajem zaslona (YouTube)

Ob prihodu Luke Svetine na RTV Slovenija nekateri zaposleni še vedno ne morejo dojeti, da lahko tudi v Sloveniji pride do pluralizacije medijskega prostora. Tako iz dneva v dan omenjeni novinar dobiva različna polena s katerimi ga želijo diskreditirati nasprotniki pluralizacije in vnosa novih miselnih procesov na RTV Slovenija. Kot kaže nobena izjema ni Helena Milinkovič, ki je tudi predsednica stavkovnega odbora na RTV Slovenija.

Še bolj kot to je nedopustno, da nekdo, ki ima na RTV takšno “funkcijo” kot jo ima Milinkovičeva (predsednik stavkovnega odbora) svoje kolege poimenuje živali. V odzivu na novico, da Luka Svetina res pričenja z vodenjem oddaje Odmevi je namreč zapisala, da naj bi imel honorarno pogodbo za dobo 2. let. Na drugi strani naj bi zaposleni na RTV prejemali 500 evrov. Najbolj bizaren pa je njen zaključek: “Očitno so ene živali več vredne od drugih.” 

S tem dejansko svoje novinarske kolege na RTV Slovenija vidi kot živali ne kot ljudi. Na zadevo se je odzval tudi direktor RTV Uroš Urbanija, ki je zapisal: “Spoštovane novinarke in novinarji RTV Slovenija! Nesprejemljivo in zavrženo je, da vas kdor koli primerja z živalmi. Da niste nič drugega kot živali. Še toliko huje, če to naredi kar predsednica sindikata novinarjev @helencam. Nimam besed ob vsem tem.”

Na drugi strani je Milinkovičeva verjetno tudi pozabila kakšne zneske je od RTV Slovenija prejemal njen “somišljenik” Marcel Štefančič za izključno propagando leve politike v Sloveniji.

Foto: Zajem zaslona (Erar)

Vir: Twitter