Bizarno! Robert Golob na plaziščih s Tino Gaber in Melito Župevc, prizadetim sporoča: “To je kot, da greste na počitnice v hotel”

Foto: Twitter (MeMyselfAndl)

Ne samo predsednik vlade, tudi celotna vlada je kot kaže popolnoma izgubila tla pod nogami in stik z realnostjo. Sam predsednik vlade Robert Golob namreč tudi ob izrednih razmerah in stiskah ne zna izbirati besed, s katerimi bi vsaj malo olajšal stiske prizadetih ob naravnih nesrečah.

Slovenijo so v zadnjih 14 dneh prizadele obilne padavine, kar je posledično prineslo povečano število plazov. S tem pa so postale ogrožene mnoge stanovanjske hiše in bivališča državljanov in nekatera celo do te mere, da se morajo izseliti iz njih. Nekaj prizadetih območij si je ogledal predsednik vlade Robert Golob, kateremu sta iz nejasnih razlogov delali družbo Tina Gaber in Melita Župevc.

Še večji precedens pa si je Golob privoščil ob obisku starejšega para, ki morata svoje domovanje zapustiti zaradi plazu. Gospa je predsedniku vlade povedala, da se vsem zahvaljuje za pomoč, izrazila pa je tudi zahvalo sosedom, ki jima res veliko pomagajo. Pri tem je navedla, da se bosta sedaj preselila v kontejner, da se hiša sanira. Najbolj nesprejemljiva pa je pri tem izjava predsednika vlade: “To je kot bi šli v hotel, si mislite. Na počitnice”.

Vir: Twitter