Bizarno! Ustvarjalci Pikinega festivala v letu 2023 eno največjih knjižnjih uspešnic poosebljajo z zločinskim režimom in njegovim vodjem Titom!

Foto: X Tim Rauter

Leta 1991, ko se je končala vojna za Slovenijo in ko je 25. oktobra istega leta iz države odšel zadnji vojak s simbolom zločinskega režima, si je le malo kdo predstavljal, da bo leta 2023 imeli prireditev, ki bo eno največjih svetovnih uspešnič poosebljala s tem zločinskim režimom. In žal se nam ravno to danes dogaja v Velenju, kjer več kot 30 let po odstranitvi tega zločinskega režima, pripravljajo Pikin festival pod simbolom srpa ter kladiva in s podobo morilca Josipa Broza Tita.

Žalostno je, da želijo prireditelji eno največjih svetovnih uspešnic poosebljati s tem zločinskim režimom, s katerim pa nima popolnoma nobene veze. Tako lahko danes v letu 2023 vidimo sredi prireditve, ki je namenjena otrokom podobe Tita, ki je vodil režim kateri je za sabo v Sloveniji pustil več kot 700 prikritih grobišč. res zanimivo bi bilo videti kje v Evropi je mogoče še videti kaj podobnega.

Pri vsem tem je še bolj žalostno to, da gre predvsem za prireditev namenjeno otrokom, hkrati pa je glavni lik majhna deklica, ki s tem režimom nima popolnoma nobene povezave. gre za dejanki poskus indoktrinacije slovenskih otrok z morilskim sistemom.

“Sramota, zrelo za kazensko ovadbo. Častijo pred otroki množičnega morilca, nato pa se hinavsko sprašujejo, odkod toliko nasilja v šolah?” Takšno ravnanje ocenjuje predsednik SDS Janez Janša.

Vir: X