Bizarno! Vesna V. Godina nad RTV Slovenija zaradi božiča in božičnih oddaj

Foto: Zajem zaslona (YouTube)

Vesna V. Godina kot kaže se tudi tokrat ni mogla izogniti svoji “pripadnosti” zlivanja gneva na vse drugače misleče in versko opredeljene. Tokrat je svoje nezadovoljstvo s prikazovanjem božiča namreč “izlila” nad RTV Slovenija. In kljub takšnim nestrpnostim do drugače mislečih Vesna V. Godina še vedno poučuje mlade, ki bodo nasledili družbeno-politično življenje v Sloveniji čez nekaj let.

V svojem razmišljanju je tokrat V. Godina izrazila nezadovoljstvo nad RTV Slovenija, ki jo je poimenovala kar Televizija Ognjišče. Zmotilo jo je, da so lahko ljudje na nacionalnem mediju v dnevih 24. in 25. ogledali božične oddaje in božične prispevke. Pri tem se ni mogla izogniti, da je ponovno izrazila težnjo po zamenjavi vodstva, kljub temu, da sama in njeni somišljeniki zagovarjajo domnevno depolitizacijo javnega medija.

“RTV vodijo ljudje, ki prakticirajo katoliško kozmologijo. Ta pa je samo serija izmislekov, ki z resnico nimajo nobene zveze,” je zapisala Vesna V. Godina. Takšna retorika po mnenju direktorja RTV Slovenija Uroša Urbanije, predstavlja primer sovražnega govora. “Lep primer sovražnega govora zoper kristjane, policija, čas je, da ukrepate,” je prepričan Uroš Urbanija.

Vir: Twitter