Bo Luka Mesec razkril kdo je poravnal njegovo potovanje po New Yorku?

Foto: Instagram

Po poročanju medijev naj bi minister Luka Mesec službeno pot v New York “nadgradil” kasneje še z dopustom. Ob tem so novinarji Nove24TV pristojno ministrstvo povprašali kdo je poravnal stroške dopustovanja Luke Mesca. Do priprave članka odgovora še niso prejeli.

Luka Mesec se je namreč za N1 “pohvalil”, da je bil službeno na konferenci Združenih narodov, kasneje pa naj bi si privoščil še dopust. Pri tem je zanimivo, da novinarje ni zanimalo kdo je ministru poravnal stroške dopusta. Gre namreč za več kot očiten prikaz dvojnih meril.

Pred časom so namreč nekateri mediji problematizirali nočitve otrok ministrice v Janševi vladi Aleksandre Pivec na slovenski obali, danes, ko pa minister Golobove vlade v New Yorku službeno pot “poveže” z dopustom pa jih te zadeve ne zanimajo. V nadaljevanju zgodbe bo tako zelo zanimivo videti ali bo minister oziroma ministrstvo izkazalo kako je bil njegov podust poravnan? Je bil plačan iz “žepa” ministra ali morda denarjem davkoplačevalcev.

Pri tem nenazadnje ne bi bilo nič nenavadnega, če se ne bi zgodilo slednje, saj ima stranka Levca katere koordinator je Luka Mesec zelo mačehovski odnos do davkoplačevalcev in s tem tudi podjetnikov, ki veliko prispevajo v državno blagajno.

Vir: Nova24TV