Bodo na POP TV in RTV Slovenija tako kot v primeru Aleksandre Pivec dva tedna preverjali kdo je plačal račune za potovanje otrok Roberta Goloba v Bruselj?

Foto: Ivan Simič - blog

V zadnjih dneh v nekaterih medijih odmeva domnevna pot otrok Roberta Goloba v Bruselj, skupaj z njegovim potovanjem. Zadeve so sicer skoraj neopažene ostale v osrednjih slovenskih medijih med katere spadata tudi POP TV in RTV Slovenija. Na Vladi Republike Slovenije so sicer zatrjevali, da naj bi sicer pot svojih otrok poravnal sam Robert Golob.

Na vladi takšno početje opravičujejo s tem, da je funkcija predsednika vlade zelo obremenjujoča, zato naj bi s sabo na potovanja vzel občasno tudi otroke. Pri ljudeh je takšno početje sprožilo tudi vprašanje ali je kdo kdaj opazil, da bi Marjan Šarec ali pa Janez Janša na službena potovanja s sabo vzel svoje otroke.

Novinar Bojan Požar pri tem izpostavlja, da bo zanimivo videti ali bo Robert Golob razkril vse račune in plačila a takšna potovanja. Pri tem je opozoril, da ljudje še vedno čakajo na dohodninsko napoved Roberta Goloba za leto 2021.

Ne moti me, da je Golob s seboj v Bruselj spotoma peljal tudi svoje otroke. Predvidevam pa, da se bosta POP TV in RTV Slovenija naslednja dva tedna ukvarjala s tem, kdo je za njegove otroke plačal račune. Podobno, kot je bilo pri Aleksandri Pivec,” je zapisal Edvard Kadič.

Vir: Twitter