Bodo zadnja razkritja Bojana Požarja za Levico prinesla politični konec, kot smo ga videli v aferi Baričevič za Katarino Kresal?

Foto: Zajem zaslona (YouTube)

Raziskovalni novinar Bojan Požar je včeraj na Požareport razkril nekatere podrobnosti domnevnih afer v katere naj bi bil vpleten Dušan Smodej. Požar je zadeve razkril, ker so osrednji slovenski mediji o tem več dni molčali, medtem časom pa se je zgodil tudi samomor umetnika Romana Uranjeka.

Požar je ob tem poročal, da naj bi se zabav na katerih so se dogajale zelo nesprejemljive stvari udeleževali tudi nekateri vidni predstavniki Levice. Kot Požareport povzema Demokracija naj bi se zabav udeleževali Miha Kordiš in celo koordinator Levice Luka Mesec.

Prva sta o nesprejemljivih praksah Dušana Smodeja poročala Prava.si in Slovenske novice, v tem času pa se je tudi na spletnem omrežju vzpostavila skupina, ki je opozarjala na takšne dogodke.  Medtem ko #msm še vedno molčijo, @8Marec pa debelo ter žallatni spreneveda, je vsaj @policija_si začela preiskavo,” je včeraj zapisal Požar.

Zaradi vsega navedenega bo zanimivo videti ali lahko to pomeni počasen političen konec za Levico v “slogu” afere Baričevič in Katarine Kresal?

Članek na Demokraciji vam je na voljo tukaj.

Vir: Demokracija in Twitter (Bojan Požar)