Bojan Požar: “Lidija Divjak Mirnik lahko prosim sporočite, katero sodišče in kdaj je pravnomočno odločilo, da so bili člani Programskega sveta RTVS nezakonito izvoljeni?”

Foto: Zajem zaslona (Twitter/e-maribor)

Neizvolitev Lidije Divjak Mirnik kot kaže ni ovira, da ne bi na družbenih omrežjih “blestela” s svojimi izjavami in razlaganjem svoje teorije vladanja. Morda je Divjak Mirnikovi “nov zagon” dala tudi pripojitev LMŠ-ja k Gibanju Svoboda?

Tokrat je nekdanja poslanka LMŠ “zacvetela” z izjavo, da so bili člani Programskega sveta RTV Slovenija nezakonito izvoljeni. Divjak Mirnikova je namreč izjavo napisala pod objavo novinarja Bojana Požarja, da naj bi vlada s pomočjo Dina Bauka, ministrice Astre Vrečko in poslank Mojce Šetinc Pašek ter Tamare Vonta pripravljali odpoklic 21. članov Programskega sveta RTV Slovenija.

Na “bleščečo” izjavo Divjak Mirnikove je novinar Bojan Požar zastavil konkretno vprašanje: “Spoštovana bivša poslanka Lidija Divjak Mirnik, (mi) lahko samo prosim sporočite, katero sodišče in kdaj je to pravnomočno odločilo?”

Novinar in slovenska javnost doslej tega odgovora s strani nekdanje poslanke še ni prejala.