Bojan Požar: “Robert Golob nadaljuje s funkcijo priviligiranega športnega navijača na državne stroške.”

Foto: X

Danes skoraj ne mine dan, da politiki, politični kometatorji in strokovna javnost ne opozori, da Robert Golob dela vse drugo, le vlade ne vodi. Pred dvemi leti je namreč ljudstvo Goloba izvolilo za vodenje države, ne pa zapravljanje davkoplačevalskega denarja za izpolnjevanje svojih otroških sanj. Kljub temu, da gre za netransparentno porabo javnega denarja, se njegovim na UKOM-u oziroma Petri Bezjak Cirman zdi pomembno, da ljudje vedo kako on pohajkuje med športniki.

https://x.com/BojanPozar/status/1808510870030336070

Vsekakor je razumljivo, da vladna služba za komuniciranje z javnostmi ne more objavljati dela ali uspehov Roberta Goloba, ker tega ni. Verjetno pa le redke zanima kako se on potika iz športnega dogodka na športni dogodek in kako se sestaja s športnimi funkcionarji. Tako je denimo za UKOM pomembna novica, da se je Golob sprečal z vodstvom Nogometne zveze Slovenije.

Kaj takšno ravnanje in delovanje nekoga, ki naj bi bil predsednik vlade pomeni, je pojasnil novinar Bojan Požar: “Premier uspešno nadaljuje s funkcijo privilegiranega športnega navijača na državne stroške. Že jutri naj bi se ločeno in delovno sestal z Iličićem in Šeškom.” Pri vsem tem pa ljudi najbolj jezi, da vse to plačujejo davkoplačevalci, ki se jim obetajo nove obremenitve.

Vir: X