Bojan Požar: “So nam rekli, ne boste imeli Mirana Videtiča. Mi pravimo imeli ga bomo in res ga bomo jutri imeli”

Foto: Twitter (Bojan Požar)

V preteklem tednu je odmevala novica, da so na Elesu Miranu Videtiču prepovedali sodelovanje v oddajah in prireditvah kjer se izraža druženo politično mnenje. Eden od glavnih razlogov za takšno potezo je bilo verjetno sodelovanje Mirana Videtiča v oddajah Ura moči, kjer velikokrat izražajo kritični pogled na aktualno družbeno politično življenje.

Kljub takšni odločitvi vodstva Elesa, Miran Videtič in Bojan Požar nista dovolila, da bi ljudje v Sloveniji ostali brez kritičnega pogleda na aktualno dogajanje. Novinar Bojan Požar je namreč sporočil, da bo v jutrišnji oddaji Ura moči nastopil ravno Miran Videtič.

Bojan Požar je ob tem povzel besede Marcela Štefančiča, ki je pred volitvami naredil vse, da bi ustoličili Roberta Goloba na čelo Vlade Republike Slovenije. So nam rekli, Mirana Videtiča ne boste imeli. Mi pa pravimo, imeli ga bomo, seveda ga bomo imeli. In jutri Ura Moči – ga bomo imeli,” je sporočil Bojan Požar. Novinar je še zapisal, da je oddaja in kritični pogled močnejši od Elesa.

Vir: Twitter