Bojan Požar v odzivu na pisanje Odlazkovih medijev: “Moraš biti res skrajno pokvarjen, da napiše, da je Luka Svetina kot voditelj TV oddaje počel svinjarije”

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Luka Perš)

Nekateri v Sloveniji se ne morejo sprijazniti z dejstvom, da je tudi v Sloveniji napočil čas za pluralizacijo medijskega prostora. Vse kaže, da enako stališče zavzemajo tudi v medijih pod okriljem Martina Odlazka. Eden od teh je Reporter in njihov novinar Igor Kršinar.

Tokrat je tarča njihovega ne sprejemanja sprememb postal Luka Svetina, saj jih izjemno moti, da bo novinar postal novi sodelavec oddaje Odmevi. V svojem članku so namreč Svetino označili za Janševega voditelja, ki naj bi na po njihovem strankarski televiziji Nova24TV počel svinjarije. Sicer v članku niso navedli kaj nesprejemljivega za medijski prostor naj bi Svetina počel na Nova24TV, a ga kljub temu tega obtožujejo.

“Vceraj si je @SilvesterSurla ogledoval storyje na mojem IG. Vedel sem, da pride porcija @IgorKrsinar osebne diskreditacije na podlagi starih zasebnih fotk. Predvidljivi so. Krsinar, ne pozabite izdelka ponosno deliti v FB skupini, ki jo ureja Bandelli. Upam, da se lepo klika,” je ob tem zapisal novinar Luka Svetina.

V bran Luki Svetini je stopil novinar Bojan požar, ki je zapisal: “Morš bit res izjemno pokvarjen ali skrajno butast, da napišeš, da je @LukaSvetina kot voditelj TV oddaje “počel svinjarije”.”

Podporo Svetini je izrekel tudi Luka Perš, ki je izjavil, da komaj čaka na prve Odmeve, ki jih bo vodil Luka Svetina.

Vir: Twitter