Boris Tomašič: ” Od Golobove obljube, da bo Slovenijo pripeljal med najboljše na svetu, se danes vidi samo kako so osvobodili policijo, RTV in nekih 24 krav”

Kljub emu, da je Boris Tomašič pred kratkim dejal, da se ne bo več ukvarjal z Robertom Golobom, njegova vlada skrbi, da ne gre brez prikazovanja dejstev o njihovih “neumnostih”. Glede na zadnje dogodke, ko se je razkrilo, da je celo njegova partnerka Tina Gaber povezana z odvzemom krav na kmetiji Možgan, je Tomašič spomnil na nekaj obljub Goloba pred volitvami. V nadaljevanju pa predstavil kaj smo v resnici s to politiko dobili.

Kot poudarja svetovni rekorder v vodenju najdaljše oddaje, je Robert golob pred volitvami obljubil, da bo Slovenija z njegovo politiko uredila vse. V nadaljevanju je predvajal posnetek, ko Golob obljublja, da bo njeova politika Slovenijo v 8 letih pripeljala med najboljše na svetu. Kot poudarja Boris Tomašič se po letu in pol Golobove vlade še nič ne vidi, da bi lahko bili med najboljšimi na svetu.

Voditelj pa poudarja, da se pa vidi nekaj drugega in to je kako je ta politika prišla v dobi tehnologije na glasovanje z dvigovanjem rok. Po njihovih merilih je vlada osvobodila policijo, RTV Slovenija in nenazadnje okoli 24 krav. Pred kratkim pa so osvobodili še tožilstvo, ko so vanj imenovali Zvonka Fišerja. Na koncu pa Tomašič izraža prepričanje, da se je vladi nekaj zalomilo, saj naj Golob ne bi bil več dolgo predsednik vlade.

Vir: X