Boris Tomašič v imenu Nova24TV zaradi včerajšnjega laganja, klevetanja in zlonamernih obtožb napovedal vložitev sodnih postopkov

Foto: Twitter (arnika)

“Dovolj je bilo laganja, klevetanja in zlonamernih obtožb @Nova24TV! Marko Milosavljević je ponovno zavestno lagal, da je @Nova24TV strankarsko glasilo in ni medij. Svoje trditve bo imel možnost dokazati na sodišču,” je danes sporočil odgovorni urednik Nova24TV Boris Tomašič.

Zadeva se nanaša na včerajšnje navedbe Marka Milosavljeviča, ki je navajal, da gre v primeru Nova24TV in še nekaterih medijev za strankarska trobila, ko je razlagal svoje argumente, zakaj Luka Svetina ne bi smel postati voditelj Odmevov. Po besedah Tomašiča je tokrat s svojim stališči šel predaleč, zato jih bo moral dokazovati na sodišču.

Besede Milosavljeviča so se “dotaknile” tudi Mira Hačka, ki prav tako prihaja iz Fakulteta za družbene vede in jih je komentiral: “Če je enkrat entiteta vpisana v razvid medijev v skladu z veljavno zakonodajo, je MEDIJ, tudi, če je blizu kakšni politični strani. Dajmo zadeve presojat z enakimi vatli za enake zadeve in pa z normativnega vidika, bo lažje preplavati ideološke greznice.”

Vir: Twitter