Borut Rojc: “Dobra lastnost velikih (Janša) je, da se poberejo, slaba majhnih (Ljudmila) pa da jih pri tem ovirajo”

Foto: Facebook

Po zadnjem nastopu v Evropskem parlamentu, ko je Ljudmila Novak vlado Janeza Janše obtožila, da je kriva za zmago Roberta Goloba in jo obtožila tudi zamenjave nekaterih direktorjev, se s svojimi kritikami “ni ohladila”. Vendar ji je tokrat čistega vina glede njenih dejanj nalil Borut Rojc in povedal, kaj si misli o njenih potezah.

“Nekoč sem dejala, da desnica potrebuje več demokracije. Danes dodajam še samorefleksije. Kdor ob porazu ni zmožen pogledati resnici v oči in je zaradi svoje šibkosti pripravljen celo pod vprašaj postaviti suverenost in integriteto lastne domovine, ne more biti moj sogovornik,” se je na socialnem omrežju oglasila Ljudmila Novak.

Na drugi strani je Borut Rojc jasno zapisal kaj si misli o takšnih navedbah Novakove in kaj pomenijo o človeku. “Delo ministrov @NovaSlovenija cenim. Za #Bistrico so naredili veliko. To pa nebi bilo možno če @JJansaSDS nebi prevzel #vlade in nastavil hrbta, ki se ni zlomil kaj šele upognil. Dobra lastnost velikih(#Janša) je, da se poberejo, slaba majhnih(#Ljudmila) pa da jih pri tem ovirajo,” je objavo Novakove komentiral Borut Rojc.

Vir: Twitter