Boštjan M. Turk: “Kdo vodi to državo? Človek lahko samo strmi.”

Foto: Zajem zaslona X / Andrej Hoivik

Kot smo že poročali je v zadnji oddaji Tarča voditeljica Erika Žnidaršič razkrila kako minister Luka Mesec ne pozna dela, ki ga opravlja. S svojimi vprašanji o solidarnostnih sobotah in solidarnostnem davku, je namreč razkrila kako minister Mesec niti ne ve kaj sprejemajo na vladi in v kolaiciji. Ker je voditeljica ministra spravila v zadrego in razkrila njegovo inproviziranje pri svojem delu, so se pojavili namigi, da naj bi to ministra zelo ziritiralo.

Eden najbolj informiranih novinarjev v Sloveniji, Bojan požar je tako razkril nekaj dogodkov, ki naj bi se zgodili po omenjeni oddaji. tako naj bi minister po oddaji tarnal, da mora sedaj zaradi poplav več delati, da ne ve kakšen je bil namen tarče, predvsem pa bode v oči, da bi se naj pritoževal, ker pred oddajo ni dobil vprašanj. Tarnal naj bi celo nad tem, da so ustvarjalci intervjujali napačne ekonomiste, za nameček pa naj bi uredniku oddaje dejal, da bo naslednjič ob tačni oddaji kar odšel.

Nekateri so po oddaji celo opozorili, da tako zmedenega in v zadregi, zaradi neznanja ministra Luko Mesca še niso videli. “Kdo vodi to državo? Človek lahko samo strmi,” pa takšen nastop in postopanje ministra Mesca ocenjuje politični analitik Boštjan M. Turk.

Vir: X