Boštjan M. Turk ministrici Astri Vrečko: ” Kaj ste vi gospa Vrečko naredili za : študente, kmete, izobražence, podjetnike, obrtnike, upokojence ali koga drugega. Konkretno, s podatki in vašim prispevkom, prosim”

Foto: Twitter

Ministrica za kulturo dr. Astra Vrečko je pred nastopom volilnega molka jasno in nedvoumno podporo podala kandidatu Levice Mihi Kordišu. kot je v zapisu poudarila je to naredila, ker naj v vseh teh leti Kordiš ne bi izgubil naboja boja za delavske pravice, solidarnost in predsednika. Kljub temu, da smo v 21. stoletju je ministrica Kordiša naslovila s tovariš in ljudem ob tem obljubila, da jih s Kordišem čaka lepša prihodnost.

Takšne besede so spodbodle dr. Boštjana M. Turka, ki je od ministrice zahteval konkretne navedbe in ne pavšalnih. “Aha, pa kaj ste vi ga. Vrečko naredili za : študente, kmete, izobražence, podjetnike, obrtnike, upokojence ali koga drugega. Konkretno, s podatki in vašim prispevkom, prosim,” je želel pojasnila od ministrice dr. Boštjan M. Turk.

Poleg tega želi Boštjan M. Turk od ministrice dobiti odgovor kakšne dosežke na področju delavskih pravic ima Miha Kordiš v času ko je kandidat za predsednika bil v parlamentu. Prav tako želi izvedeti vsaj eno ime zaposlenega, ki mu je bolje od kar je Miha Kordiš poslanec. “Konkretno prosim. In kje je tistih “vse nas”? Na koga se to nanaša: na študente – kaj je zanje naredil?, na kmete, kaj je zanje naredil?”, je še zapisal dr. Boštjan M. Turk.

Vir: Twitter