Boštjan M. Turk portalu necenzurirano zastavlja dve ključni vprašanji: “Kdaj je bil fašistični pohod na našo domovino? Kako ga je podpiral Anže Logar?”

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Edvard Kadič)

S prevzemom oblasti s strani trenutne politike, smo v Slovenija priča vsega in vseh, ki nasprotujejo tej politiki, označevanja s fašizmom in fašisti. Pri tem početju pa politiki dobro mero podpore žal nudijo tudi nekateri ali večina medijev. Vsekakor pri tem ni nobena izjema portal necenzurirano, ki še kako dobro “piha na mlin” trenutne oblasti.

https://twitter.com/m_bostjan/status/1665291211123326976?s=20

Nadvse žalostno je, da želijo ti isti mediji ljudi, ki na levici vstopajo v politiko, pa naj gre tukaj za stare znance politike, ljudem prodati kot nove obraze. Na drugi strani pa takšno ali drugačno združevanje na tako imenovani sredini in desni sredini, nemudoma označujejo za fašizem politike pa za fašiste. Zadnji v vrsti takšnih pisanj je poročanje portala Necenzurirano o platformi, ki jo je ustanovil dr. Anže Logar.

V kolumni pod katero je podpisan Ford Perfect za psevdonimom pa naj bi stala sama Vesna Vuković, so na Necenzurirano zapisali, da je Anže Logar politiki, ki je podpiral fašistični pohod nad lastno domovino. Prav tako pa pišejo, da naj med njim in SDS ne bi bilo nobene razlike. Zaradi takšnega zavajajočega pisanja se je oglasil profesor in politični analitik Boštjan M. Turk, ki je zapisal: “1. kdaj je bil fašistični pohod na našo domovino? 2. kdo ga je izvajal? 3. kako ga je Anze Logar podpiral? Je razgrajal? Metal pasje bombice? Nekaj vem o sl. zg., ampak takšnega pohoda se ne spominjam. Hvala, @necenzurirano. Sicer pa @necenzurirano priporočam: Lažnivi kljukec.”

Vir: Twitter