Boštjan M. Turk: “Tista dva, ki sta posiljevala na Metelkovi sta nalaganje Tanje Fajon o pravici do ljubezni vzela dobesedno. Pravica, ki ne izbira žrtev.”

Boštjan M. Turk v oddaji Kdo vam laže. (Foto: Zajem zaslona Nova24TV)

Minuli konec tedna je tako rekoč slovenska trenutna politika pokazala ves prezir do tradicionalnih človeških vrednot. Medtem, ko predsednica republike Nataša Pirc Musar, ki bi mimogrede naj bila predsednica vseh državljank in državljanov, ne najde časa za udeležbo pri maši za domovino, na drugi strani najde čas za udeležbo na paradi ponosa.

https://twitter.com/m_bostjan/status/1670044141898674176?s=20

V minulem tednu smo lahko tudi ves čas s strani vladajoče politike poslušali o domnevnih uspehih, ki so jih dosegli na področju istospolnih pravic. Mimo osrednjih medijev in te iste politike pa je na drugi strani šla vest, da sta dva priseljenca na Metelkovi posilila dekle. Pri izražanju ponosa nad pravicami istospolnih oseb se ni mogla izogniti niti zunanja ministrica Tanja Fajon.

Fajonova je namreč v soboto, ko je potekala parada ponosa zapisala, da je ljubezen pravica, ki ne izbira. Zato je pozvala k udeležbi na omenjenem zboru. Kaj si o takšni politiki in zapisom misli pa je jasno in nedvoumno povedal profesor dr. Boštjan M. Turk: “Tista dva, ki sta posiljevala na Metelkovi, sta Tanjo Fajon in njeno brezvsebinsko nalaganje vzela dobesedno: ljubezen je pravica. Pravica, ki ne izbira (žrtev). Da se bodo v stranki SD zavedali, kako ni mogoče vsega zlorabljati, še posebej besede.”

Vir: Twitter