Boštjan Perne: “Turk glas razuma? Najbolj brezoblična, medla, narcistična in antipatična oseba kar jih je”

Foto: Zajem zaslona RTV Slovenija

Sedaj je jasno kot beli dan zakaj sta se iz Slovenije samo Nova24TV in Demokracija znašli na “črnem” seznamu Rusije. Vsi ostali mediji se tam niso znašli saj gre za tihe in glasne podpornike tako koalicije, predvsem pa globoke države, ki jih tudi na takšen ali drugačen način nadzira. Da to še kako drži kaže izjava Danila Turka, ki ga je povzelo Delo.

https://x.com/bostjanperne/status/1806431323302539651

Danilo Turk je ob obisku Nataše Pirc Musar v Kijevu dejal, da varnostni sporazum z Ukrajino ni primeren. In to izjavi nekdo, ki se nikoli ni izrazil nasprotovanja Priznanja Palestine, ki jo vodi teroristična organizacija Hamas, danes pa državi, katere suverenost je napadla agresorska Rusija, ne priznava pravice do miru.

Sicer pa gre po eni strani za logičnos tališče nekdanjega predsednika, če vemo, da se je tudi sam “klanjal” ruskemu predsedniku, ko je prišel na obisk v Slovenijo. “Turk glas razuma? Najbolj brezoblična, medla, narcistična in antipatična oseba kar jih je. Ker so ga Ameri skenslali okoli visokih funkcij v OZN sedaj fura užaljeno prorusko držo. Če bi mu ponudili pravi položaj bi bil pa kar hočete,” je ob tem prepričan Boštjan Perne.

Vir: X