Božidar Novak: “S faksa se poznata. S prve.”

Foto: Zajem zaslona (YouTube / Faktor)

Kljub temu, da se Dominika Švarc Pipan poslavlja z mesta pravosodne ministrice, na dan posla z nakupom stavbe na Litijski prihajajo nova in nova dejstva. Zanimivo je, da je Švarc Pipanova na polžaju vztrajala tako dolg, ker naj bi želela preiskati ta spoorni nakup. Kot kaže pa sedaj, se je s tem samo še blj zapletla v zgodbo, kjer je kot kaže igrala veliko vlogo.

Čeprav je Švarc Pipanova še v vlogi ministrice s prstom kazala na svoje sodelavce in jih btoževala, da so jo zavedli, se kaže da temu ravno ni bil tako. Nekateri mediji poročajo, da naj bi dokumenti kazali, da je bila glavna pobudnica nakupa stavbe na Litijski ravno Dominika Švarc Pipan. Poleg tega pa se sedaj pojavljaj ugibanja, da naj bi se celo poznali z odvetnico prodajalca Nino Zidar Klemenčič.

V javnost so prišla namigvanja, da naj bi bili cel sošolki na faksu. Odvetniška družba Zidar Klemenčičeve je sicer takšne navedbe zanikala, prav tako pa je odvetnica zanikala, da bi poznala kogar koli, ki je sodelval pri tem poslu. Kljub temuje v javnost prišla fotografija kjer Zidar Klemenčičeva in Švarc Pipanova sedita skupaj in bi se naj poznali vse od leta 2018. Se je pa ob tem oglasil tudi Božidar Novak in zapisal: “S faksa se poznata. S prve”. Kaj to pomeni pa je drugo vprašanje.

Vir: X