Čarovnije in vragolije ponovno v Celjskem mladinskem centru

Foto: MCC

Celjski mladinski center že vrsto let tradicionalno 31.tega oktobra pripravlja tradicionalne Čarovniške vragolije za otroke. Dogodek se bo odvijal v prostorih mladinskega centra, 31.10.2021 od 10.00 do 13.00. Letošnja tema čarovniških vragolij bodo Pirati s Karibov.

Dogodek se po letnem premoru vrača v MCC in tudi letos za najmlajše pripravljajo nepozabno doživetje. Otroci se bodo sprehodili skozi začarano deželo piratov in gusarjev. V iskanju skritega zaklada bodo skušali premagati gusarje in preživeti peklenski brodolom. Na poti se bodo soočili z grozno, črno jamo, razburkanim oceanom in se s piratsko ladjo popeljali proti otoku, kjer je zakopan skriti zaklad.

Po premagani poti začarane dežele, si bodo otroci lahko poslikali obraze, si izdelali lastne piratske klobuke in si ogledali piratsko pokopališče v atriju Celjskega mladinskega centra.

Prelevite se v svoje najljubše strašne ikone, pripeljite prijatelja in obiščite začarano deželo Celjskega mladinskega centra. Dogodek je brezplačen.

Ker nam je zdravje udeležencev pomembno bo letošnji dogodek prilagojen in izveden v skladu s priporočili za preprečevanje okužb COVIDA-19. Za obisk vragolij velja pogoj PCT (nad 15 let) oziroma pogoji, ki bodo v veljavi na dan dogodka.

Vir: MCC