Če kaj, ima vlada denar!? Podrtija, ki jo je kupila Švarc Pipanova nasedli projekt, Katičeva sedaj v aktivacijo gradnje sodne stavbe za Bežigradom!

Foto: Zajem zaslona X

Več kot očitno je, da Robert Golob nima osnovnega znanja kako denar zaslužiti na trgu in to kljub temu, da so ga njegovi razglašali za najboljšega menedžerja. Pri slednjem pa so verjetno pozabili, da je denar dobival iz državne elektrarne, tako kot ga danes iz državne blagajne. To pa se kaže, da tako on kot njegovi ministri nimajo predstave kako je potrebno gospodarno ravnati z davkoplačevalskim denarjem.

Po tem, ko je Dominika Švarc Pipan državljane prikrajšala za več kot sedem milijonov za stavbo na Litijski, je sedaj vlada po “tehnem” premisleku odločila, da tam ne bo sodne palače. Bolje rečeno in kot kaže se je zato odločila nova ministrica Andreja Katič. In res ste prebrali in slišali prav, da podrtija, ki jo je kupila Švarc Pipanova ne bo postala sodna palača zakar naj bi se tako vneto zavzemala.

Kot rečeno se je namreč Katičeva odločila, da ponovno aktivira ustavljen načrt gradnje sodne palače za Bežigradom. Tako bodo sedaj državljani po 7 milijonih namenjenih za podrtijo na Litijski, namenili še dvesto milijonov in morda več za novo sodno stavko, ki jo bo pričela graditi Katičeva. Vse to kaže, da dejansko Golobova vlada z davkoplačevalskim denarjem ravna izredno mačehovsko. Je pa zanimivo, da je pred dnevi takšno odločitev že napovedal ljubljanski župan Zoran Janković.

Vir: X