Celo nekdanji poslanec SAB Marko Bandelli spregledal: “Očitno, žal, je kaos v tej vladi, večji kot sem si predstavljal”

Marko Bandelli nekdanji poslanec SAB. (Foto: Twitter)

Če je še pred osmimi meseci takrat poslanec Stranke Alenke Bratušek zagovarjal teorijo kako Slovenija potrebuje spremembe in kako je Robert Golob s takratno koalicijo KUL rešitev za državo, je danes drugače. Kljub temu, da se njegova nekdanja šefica Alenka Bratušek, kljub jasnemu sporočilu volivk in volivcev, da je ne želijo za svojo predstavnico “veselo” pojavlja kot kandidatka Gibanja Svoboda za ministrico, je Marko Bandelli spremenil svoje stališče.

“Totalno razočaran. Čakal sem rešitve in ne ugotovitve, da je stanje katastrofalno. To že vemo 30 let. Očitno, žal, je kaos v tej vladi, večji kot sem si predstavljal. Nastradajo pa seveda starejši in šibkejši,” je zapisal nekdanji poslanec SAB. Doslej so dejansko samo na desnici upali opozarjati na nevzdržne razmere v zdravstvu, vsi ostali pa raje molčijo in se delajo, da je vse v najlepšem redu.
Pri protestu Glas ljudstva je namreč potrebno v obzir vzeti, da je pri protestu sodeloval nekdanji minister, ki se bori proti tako imenovanem “dvoživkarstvu”, sam pa se je tega veslo posluževal. Prav tako je na tistem protestu sodelovala vlada, ki je protestirala proti sistemu, ki pa ga dejansko oblikuje sam. Zaradi tega se to ne more razumeti kot opozorilo na neustrezne razmere v zdravstvu.
Sedaj so celo nekateri, ki so si želeli sodelovati z Golobom – Marko Bandelli spoznali, da vlada ni kos nalogi, ki jo je prevzela. Razmere v zdravstvu so namreč iz dneva v dan slabše, občutijo pa jih seveda bolniki.
Vir: Twitter