Citycentrovo srce za pomoč letos z desetaki pomagalo enostarševski družini s štirimi otroki

Foto: desetak.si

Celje 11. september 2020 – Ob letošnjem začetku novega šolskega leta so iz humanitarnega sklada Citycentrovo srce ponovno podelili sredstva. Letos so sredstva na pobudo Centra za socialno delo Savinjsko-Šaleška, enota Velenje, namenili enostarševski družini s štirimi otroki. 

»Z darovanimi sredstvi v obliki darilnih bonov Desetak v vrednosti 500 evrov smo v teh »predjesenskih« dneh skušali družini nekoliko olajšati življenje. Tovrstne donacije vedno izvajamo v sodelovanju s strokovnimi službami centrov za socialno delo, ki najbolj poznajo stiske družin in poskrbijo, da pride pomoč v prave roke,« je pojasnila center managerka Darja Lesjak.

»Iskreno se zahvaljujemo Citycentru Celje za izkazan posluh za soljudi, ki so v stiski. Verjamemo, da bodo materi samohranilki s štirimi otroci podarjeni darilni boni Desetak olajšali stisko pri nakupu šolskih potrebščin in jesenskih oblačil ter obutve,« je ob predaji pomoči sporočila strokovna sodelavka velenjske enote CSD Savinjsko – Šaleška Darja Regvat.

M.I.