Člani SDS Spodnje Savinjske doline, na družabnem dogodku spregovorili o aktualnih političnih temah in dogodkih, ki nas še čakajo to jesen

Foto: Vančo K. Tegov
V Podlogu v Spodnji Savinjski dolini je včeraj potekalo srečanje članov SDS Spodnje Savinjske doline. Na srečanju se je zbralo okoli 150 članov iz šestih odborov. Prisotni so bili člani občinskih odborov Braslovče, Polzela, Prebold, Tabor, Vransko in Žalec.
Uvod v srečanje je pripravila mlada glasbenica Neva Grčar iz Polzele, ki je zapela slovensko himno. V nadaljevanju je Neva razveselila še z nekaj drugimi skladbami. Po odpeti himni je prisotne nagovoril predsednik OO SDS Žalec Srečko Lednik.
V svojem nagovoru prisotnim je poudaril pomen oddaje podpisa za tri referendume – zakon o dolgotrajni oskrbi, zakon o RTV in zakon o vladi. Spregovoril je še o treh pomembnih dogodkih, ki nas še čakajo letošnjo jesen in sicer volitve predsednika republike, lokalne volitve ter volitve v Državni svet.
V nadaljevanju je prisotne pozdravil tudi predsednik Savinjsko šaleške regije SDS in poslanec Jožef Jelen, ki je predstavil trenutno aktualno dogajanje na državni ravni. Po nagovoru poslanca Jelena, se je pričel neformalni del srečanja. Na njem je zaigral ansambel Krajcarji, ki je poskrbel za sproščen konec sobote.
Uredništvo