Da, tudi tako se Jaša Jenull norčije iz državljanov in zdravstva! Pol elite, ki ji pripada se zdravi pri ljubljanskem zasebniku, ki ga on preganja po ulicah.

Janša Jenull. (Foto: Zajem zaslona Twitter / Luka Perš)

Po več kot treh letih je kot kaže Jaša Jenull poenoti teorijo, da mu ulični protesti predstavljajo podlago za njegovo teaterstvo in samopromocijo. Po tem, ko je na tisoč in en način s svojimi desetimi ali kakšnim več somišljenikom po ljubljanskih ulicah dve leti preganjal Janeza Janšo in njegovo vlado, danes to počne proti zasebnim zdravnikom.

Kot performens si je tokrat s svojimi nekaj deset somišljeniki za pregon in nastopaštvo na ulicah Ljubljane izbral zasebne zdravnike. Ker kot kaže s strani Goloba še ni dobil zadosti dobre ponudbe za zaslužek, ga neznansko motijo zdravniki, ki delajo v zasebnem sektorju. Največja ironija pri vsem tem pa je, da mu je najbolj trn v peti zasebni zdravnik pri katerem se zdravi pol ljubljanske elite, kateri nenazadnje pripada tudi Jaša Jenull.

Vse to več kot očitno kaže, da gre dejansko samo za iskanje pozornosti, ki mu jo mediji žal še vedno izredno močno poklanjajo. Nikakor pa ne gre za dejanski boj proti korupciji, kajti potem takem ne bi vodji Strateškega sveta za zdravstvo Eriku Breclju ravno v njegovem Glasu ljudstva prepovedali ukvarjanje s korupcijo.

Vir: Twitter