Po dvoletnem boju z rakom na dojki je v 58. letu starosti umrla ameriška igralka Kelly Preston, ki je med drugim nastopila v filmih Jerry Maguire in Dvojčka. Žalostno novico je v nedeljo sporočil njen soprog, igralec John Travolta. »S težkim srcem vam sporočam, da je moja prekrasna žena Kelly po dveh letih izgubila boj z rakom na prsih,« je Travolta sporočil preko Instagrama. Dodal je, da se je Kelly Preston pogumno borila proti bolezni, pri tem pa so jo člani družine in prijatelji ljubeče podpirali.

Si je strel zadal sam?

V nedeljo je umrl Benjamin Keough, 27-letni sin Lise Marie Presley, ki je bil tudi edini vnuk legendarnega glasbenika Elvisa Presleyja. Novico je za francosko tiskovno agencijo AFP potrdil Roger Widynowski, manager Lise Marie Presley, lokalni mediji pa poročajo, da naj bi Keough napravil samomor.

Keougha so v nedeljo našli mrtvega v kraju Calabasas v bližini Los Angelesa, portal TMZ pa naj bi iz policijskih virov izvedel, da naj bi bila zanj usoden strel, ki si ga je zadal sam.

Umrla najmlajša hčerka Nelsona Mandele

Zindzi Mandela, najmlajša hčerka prvega temnopoltega predsednika Južne Afrike in ikone boja proti apartheidu Nelsona Mandele, je danes umrla v bolnišnici v Johannesburgu, so sporočili njena družina in predsednik Južne Afrike Cyril Ramaphosa. Stara je bila 59 let in tako kot njena starša se je borila proti apartheidu.

Fotografije lahko vidite tukaj.