Danes je pravi trenutek, da namenite mesečni strošek za elektriko raje lastni sončni elektrarni

Montaza električne elektrarne na Ptuju. (Foto: GEN-I)

Sponzorirana objava!

Ljubljana 1. oktober 2020 – Podjetje GEN-I sporoča, da lahko do domače sončne elektrarne za samooskrbo z elektriko, sedaj pridete na zelo preprost in cenovno ugoden način. Izvedba domačne sončne elektrarne je smiselna za vse objekte, ki letno porabijo od 3.000 kWh ur letno ali drugače povedano 40 evrov na mesec.

Ob izbiri ponudnika, ki ponuja več možnosti dolgoročnega financiranja sončne elektrarne, lahko namreč investicijo vanjo pokrivate z mesečnim obrokom, ki je podoben vašemu trenutnemu strošku za elektriko, so sporočili iz družbe GEN-I.

V GEN-I Sonce kupcem že več let tako omogočajo različne sheme ugodnega financiranja, ki jih prilagodijo željam kupca:

– takojšnje enkratno plačilo,

– kratkoročno 7-letno brezobrestno odplačilo in

– do 15-letno potrošniško kreditiranje, ki vam ga zagotovi ponudnik sam.

V okviru ponudbe na ključ vam v GEN-I Sonce uredijo tudi vso potrebno dokumentacijo za pridobitev nepovratnih sredstev Eko sklada, pri katerem so tako za individualno samooskrbo kot za samooskrbo večstanovanjskih stavb na voljo subvencije, ki lahko strošek za sončno elektrarno znižajo do skoraj 20 %.

V primeru podjetja GEN-I vam lahko storitev ponudijo na podlagi izkušenj, ki so jih pridobili pri izvedbi 1500 sončnih elektraren za samooskrbo. V podjetju vas tudi strokovno vodijo od vaše zamisli do končne izvedbe. Ponudbo lahko realizirajo na enostanovanjskih hišah, večstanovanjskih stavbah, kmetijah ali poslovnih objektih.

V primeru, da ste zainteresirani za to dolgoročno rešitev oskrbe z električno lahko vse informacije prejmete preko spletnega obrazeca ali pišite svetovalcem GEN-I Sonca na [email protected].

Vir: GEN-I