Dejan Steinbuch: “Ko ostaneš brez besed … (s takšnim “novinarstvom” bi bili navdušeni še v Severni Koreji PRESS)”

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Peter Gregorčič)

Eden prvih ter eden najbolj vulgarnih, vsekakor pa najbolj zagrižen politični aktivist na RTV Slovenija je bil vsekakor Marcel Štefančič. Kljub temu, da je ljudi prepričeval kako si želijo neodvisnega novinarstva, predvsem pa RTV Slovenija, danes, ko se je vrnil na nacionalno sam kaže kako politično je profiliran. Močno oporo takšnim mahinacijam pa držijo tudi mediji, kjer si je Golob nastavil svoje ljudi.

Tako denimo Siol.net poroča, da je ukinitev Studia City povzročilo negodovanje občinstva. Kar je še bolj bizarno pa je, da medij poroča kako so se danes normalizirale zadeve na nacionalki in to kljub temu, da lahko vidimo kako se tam zaposlenim prepoveduje vstop v stavbo. Se je morda kaj takšnega dogajalo v času pretekle vlade.

Čeprav želijo Štefančiča prikazati kot nekakšno ikono neodvisnega novinarstva, je v samo nekaj oddajah pokazal, da gre izključno za političnega aktivista leve politike. “Ko ostaneš brez besed … (s takšnim “novinarstvom” bi bili navdušeni še v Severni Koreji PRESS),” pa takšno deo in poročanje vidi Dejan Steinbuch.

Vir: X