Dejan Steinbuch napovedal, da bo Robert Golob prvi predsednik vlade, ki ga bodo s pisarne odpeljali z lisicami na rokah

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Tolemamo)

V zadnjih dneh odmeva nenavadni prevzem podjetja Star Solar s strani Roberta Goloba, od svoje nekdanje žene, saj le ta kaže, da je bil premier ves čas dejanski lastnik pdjetja. Nenazadnje pa pregled poslvanja nakazuje, da je bilo to podjetje močno povezno z Gen-i, ki je prodajalo državno elektriko, hkrati pa je “uspešno” z državo poslovalo tudi v času vodenja vlade s strani Goloba. Vsa početj Goloba pa kažejo, da dejansko niso vsi državljani enaki pred zakonom, na kar opozarja tudi Dejan Steinbuch.

V svojem povzetku nenavadnega dogajanja okoli elektro podjetij povezanih z Golobom, opozarja da bi v primeru katerega drugega politika danes že vrelo. Tako Steinbuch navaja, da v kolikor bi tako ravnali Anže Logar, Jani Prednik ali Matej Tnin, bi bile ulice plne prtestnikov, medijem pa bi se mešalo d prčanja. Če bi tak ravnal Janz Janša bi vladno stavbo po njegovem stražili policijski specialci, saj bi bili priča nasilnim protestom in pozivom k obešanju premierja.

Vendar temu ni tako, saj vlado vodi Robert Golob, ki nenazadje investira denar v medije, ki ga pustijo na miru. Hkrati pa več tajkunskih lastnikov dobiva svoje deleže in potem imamo stanje kot ga imamo. Kljub temu pa je Dejan Steinbuch prepričan, da se bodo uresničile njegove napovedi, da bo Robert Golob prvi predsednik, ki ga bodo iz pisarne odpeljali z lisicami.

Vir: X