Dejan Steinbuch: “Sedaj naj vlada posrbi še za dva referenduma in potem nas bo grel smehljaj našega Sončnega kralja na veke vekov “

Foto: Zajem zaslona (TV3 Slovenija)

Volivke in Volivci so na nedeljskih referendumih potrdili vladne predloge zakonov in s tem vladi omogočili, da poveča število ministrstev ter onemogoči izvajanje dolgotrajne oskrbe. Kot opozarjajo mnogi strokovnjaki so omogočili tudi popoln nadzor vlade nad RTV Slovenija.

Na račun takšne odločitve je precej močno kritiko izrekel tudi novinar Dejan Steinbuch, ki je mnenja, da mora sedaj vlada samo še razpiše referendum o prepovedi delovanja SDS in prepovedi referendumov.

“Slovenska pamet je ponovno zmagala. Čestike! Zdaj naj vlada poskrbi samo še za dva referenduma: enega o prepovedi SDS in upokojitvi Janeza Janše, drugega pa o odpravi vseh referendumov za zmeraj. Da bo potem red. In nas bo grel smehljaj našega Sončnega kralja na veke vekov. Amen,” je kritičen Steinbuch.

S tem je izrazil razočaranost nad odločitvijo volivk in volivcev ter dal vedeti, da vlada Roberta Goloba prevzema absolutno oblast.

Vir: Twitter