Dejan Verčič s FDV-ja: “SDS je edina politčna stranka v Sloveniji, ki zna narediti volilno listo.”

Foto: SDS

Čeprav se je Robert Golob oziroma je levo sredino razglašal za zmagovalko evrospskih volitev v Sloveniji, je to še daleč od resnice. Kot je zapisal novinar Bojan Požar se mnogi celo v Ljubljani sprašujejo, kaj je z Golobom narobe, da daje takšne izjave. Poleg tega pa tudi depolitizirana RTV Slovenij ob analizah ni mogla prikriti kdo je dejanski zmagovalec nedeljskih volitev.

https://x.com/MarioPlesej/status/1800260156585906277

Zakaj je bila SDS na evropskih volitvah tako uspešna je na Radiu Slovenija razkril Dejan Verčič, profesor na FDV-ju. Kot razkriva omenjeni profesor je to rezultat natančnega dela ter dobro premišljenih potez. Profesor Verčič je dejal, da je njihova volilna lista bila narejena skoraj z znanstveno natančnostjo. tukaj je imel v mislih, da so s kandidati zajeli vse sfere družbenega življenja.

“Pri SDS-u se mi zdi najbolj pomembno povedati naslednje: to je edina politična stranka v Sloveniji, ki zna narediti volilno listo,” je dejal Dejan Verčič. Svoje razmišljanje je profesor zaključil z besedami: “Skratka, njihova lista je res narejena tako, da klobuk dol.”

Vir: X