Direktorica ZD Ljubljana državljanom svetuje naj še naprej plešejo, ker bi lahko bile zadeve še slabše?

Foto: Pixabay.com

Vse kaže, da anomalijam v družinski medicini predvsem v Ljubljani ni videti konca. Medtem, ko ljudje v nerazumnih vrstah za 21. stoletje čakajo pred zdravstvenimi domovi, da bi sploh lahko izbrali zdravnika in država namenja nerazumno visoke zneske za takšne zdravnike, direktorica ZD Ljubljana tega ne vidi kot zelo kritičnih zadev.

V preteklem tednu so splet preplavile fotografije, kjer so ljudje na izbiro zdravnika v Ljubljani čakali v dolgih kolonah. Prav tako smo lahko videli kako se je moral minister Golobove vlade ljubljanskemu županu Zoranu Jankoviću opravičiti za izrečene besede okoli kaotičnih razmer na področju družinske medicine v Ljubljani.

Že pred časom je minister celo pred novinarji povedal, da mu je župan Janković odsvetoval vmešavanje v ZD Ljubljana in tamkajšnji direktorici. Sedaj se je oglasila še sama direktorica, ki je prepričana, da vsi ti dogodki ne kažejo na kaotične razmere na področju družinske medicine v glavnem mestu.

Še več direktorica Antonija Poplas Susič in Zoran Janković sta ljudi hitela prepričevati, da bi lahko bilo še slabše. Ni to direktni posmeh prebivalcem? “Dajte mir, sodržavljani (in plešite naprej). Direktorica ZD Ljubljana pravi, da je lahko še slabše,” je takšne navedbe ocenil politolog dr. Miro Haček.

Vir: Twitter