Dobrodelni projekt: Misija človek (gre na pot!)

Foto: Misija človek

Celje 8 december 2020 – V teh dneh mineva že nekaj dni meseca decembra, ki poleg lučk, okraskov, stojnic in mestnega vrveža, prinaša tudi različna srčna dejanja. Zato solidarnost in dobrodelnost dobita še večji zagon.

Mesec december je tudi mesec obdarovanj, kar vsakega posameznika še dodatno opomni na ljudi, ki tega niso deležni. Ustvarjalci dobrodelnega projekta Misija človek tudi letos v sodelovanju s Celjskim mladinskim centrom –MCC in Gimnazijo Celje –Center prirejajo Dobrodelni projekt: Misija človek. Doslej so že trikrat odlično izpeljali projekte: #zaPalčico; v letu 2017, #zaMaloHišo; v letu 2018, ter dobrodelni projekt #enostavnočlovek; v letu 2019. Omenjeni projekt je podprla tudi Evropska unija iz Evropske solidarnostne enote.

Priporočena sredstva za varne hiše, materinske domove in krizne centre

Zaradi trenutnih razmer, ki so prisotne v državi, se organizatorji zavedajo da je veliko tistih, ki so onkraj Celjske občine, vendar si vseeno želijo ponuditi pomoč.

Zato so se znotraj ekipe odločili, da gre Misija človek na pot. V tednu od 14. do 18. decembra, se bodo ustavili v šestih različnih občinah, kjer boste lahko predali zbran material. Seznam občin, točnih lokacij in ure kdaj bomo tam, lahko vidite v spodnji tabeli.

Foto: Misija človek

M.I.