Dogodki v zadnjih 24-tih urah na območju Policiske uprave Celje

Današnjo policijsko kroniko na področju Policijske uprave Celje pričenjamo z dvema vlomoma, ki sta se zgodila v Lipi pri Frankolovem in v Šentjurju. V Lipi pri Frankolovem so včeraj policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi vrata, pred tem je še poškodoval okno skozi katerega je poskušal vlomiti. Iz hiše je odnesel nekaj gotovine.
Šentjurski policisti so včeraj v Hruševcu obravnavali vlom v garažo. Storilec je iz nje ukradel snežno frezo in traktorsko prikolico. Na področju cestnega prometa so policisti obravnavali štirinajst prometnih nesreč. Vse prometne nesreče, razen ene so se končale z materialno škodo, v eni pa se je lažje poškodoval udeleženec v prometni nesreči. Zaradi kršitve javnega reda in miru so včeraj policisti dvakrat ukrepali v javnih in štirikrat v zasebnih prostorih.
Danes, okoli pol štirih zjutraj, so bili policisti obveščeni o požari v podjetju v Slovenskih Konjicah. Do požara je prišlo v ventilacijski odvodni cevi pri brusnem stroju. Policisti so tujo krivdo za požar že izključili.
M.I.