Dokazilo dvojnih standardov v naših medijih. Na 24ur dopuščajo blatenje Janeza Janše, kritike proti Golobu, Fajonovi in Mescu dosledno brišejo

Foto: Zajem zaslona (YouTube)

Kaj v Sloveniji pomenijo dvojna merila v medijskem prostoru nazorno kažejo na portalu 24ur. Medtem, ko se kritike proti Janezu Janši lahko mirno pojavljajo na njihovi spletni strani, so takšne zadeve vezane na Roberta Goloba “skrbno” odstranjeni.

Pri tem je potrebno povedati, da je odgovorna urednica informativnega programa Tjaša Slokar Kos, žena Draga Kosa, ki pa je brat Marte Kos. Verjetno je tudi tukaj razlog, da se na omenjenem medijo dovoli kritika Janeza Janše, strogo pa je prepovedana kritika Roberta Goloba.

Kot so opozorili bralci Nova24TV, da se na 24ur načrtno cenzurira desnosredinskih zapisov, medtem, ko je blatenje Janeza Janše in še trenutne vlade dopustno. Dopušča se “smrt janšizmu”, razne “golobizme”, “fajonizme” in “mesečizme” pa vztrajno briše. Nek komentator je to izvrstno povzel: Svoboda” resnično deluje. Prilagam nedvoumen dokaz, da se na portalu 24ur izvaja načrtna cenzura proti volivcem desnice.”

Foto: Nova24TV
Foto: Nova24TV

Vir: Nova24TV