Domišljija ne pozna meja? Za Vesno Vuk Godina Janez Janša kriv, da leve vlade v Sloveniji ne delujejo, ker v opoziciji od njih zahteva, da delujejo po zakonu

Foto: Zajem zaslona (YouTube)

“Kake norije. Janša v opoziciji je kriv, da vlada zanič dela. Pa kaj jedo ti ljudje? Ta gospa sanja JJ,” je zapisal Božidar Novak. Vesna Vuk Godina je namreč za Večer Janeza Janšo okrivila, da levim vladam nastavlja past v katero se te ujamejo.

Vuk Godina je namreč prepričana, da Janez Janša in SDS vlado potisneta v položaj, ko more ta delati v nasprotju z lastnimi interesi. Pri tem je še zanimivo, da kot izhaja iz njenih navedb ni dobro, da vlada dela v skladu z zakoni, saj s tem izgublja podporo in ravno Janez Janša in SDS naj bi od vlad zahtevala, da delajo po zakonu.

Vesna Vuk Godina za Večer še navaja, da bi lahko vlada podporo obdržala, če bi delovala nezakonito, kar pa ji naj opozicija ne bi dopuščala. In to naj bi bilo po njeno razlog, da vsaka vlada, ki ima v opoziciji Janeza Janšo in SDS na naslednjih volitvah ne dobi več zadostne podpore. Ali je s tem priznala, da si želijo na levici oblast obdržati v nasprotju z zakoni?

Vir: Twitter