Doslej brezplačno aplikacijo bo ministrica za digitalno preobrazbo spremenila v večmilijonsko investicijo! Komu je namenjena?

Foto: Twitter (e-maribor)

Vzkliki o koruptivnih dejanjih, iniciranje tako imenovanih žvižgačev in celo pritiski na organe prgona, ki so se jih posluževali v času vlade Janeza Janše, so danes, ko so sami na oblasti dobili drugo dimenzijo. Danes, ko sami vladajo v Sloveniji in so predvsem poteze nekaterih ministric ter ministrov izredno vprašljive, si o tem nihče ne upa govoriti.

Kljub temu pa se kažejo njihova dejanja kot izredno sporna oziroma nestransparentna. Kljub temu, da je novinar Bojan Požar razkril sporno potovanje ministrice Emilije Stojmenove Duh, se nihče od osrednjih medijev ali predstavnikov vlade ni vprašal po kredibilnosti takšne ministrice. Morda tudi zato danes poskuša izvesti nekatere dobro plačane posle, ki niso ravno v korist državljanov.

V javnost je namreč prišla vest, da naj ministrica aplikacijo Triglav vreme izkoristila za dobro plačano investicijo. Tako naj bi po novem omenjena aplikacija pošiljala SMS, hkrati pa je ta aplikacija danes zastonj. Kot poroča POP TV naj bi šlo za večmilijonsko investicijo, ki jo bo plačalo ministrstvo za digitalno preobrazbo. “Triglav Vreme že zdaj pošilja obvestila – zastonj. Ministrstvo pa rabi “večmilijonsko investicijo” za navadne smse. Kako so lahko tako nesposobni?!,” opozarja zdravnik Federico V. Potočnik.

Vir: Twitter