Dr. Aleš Štrancar za Domovino: “Državo so nam prevzeli sinovi in vnuki ljudi, ki jim v življenju ni bilo potrebno ustvariti nič, živeli so in živijo od davkoplačevalskega denarja”

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Albin Vrabič)

V Domovini so opravili pogovor z uspešnim Primorskim podjetnikom dr. Alešem Štrancarjem in sicer o 100 dneh vlade in njenih dosežkov v tem času. Dr. Janez Šušteršič je ob tej “obletnici” opozoril, da so bili v prvih 100. dneh Golobove vlade prioriteta politični ukrepi, na drugi strani pa odziv na draginjo in zaostreno gospodarsko situacijo zamuja.

Dr. Aleš Štrancar je v pogovoru za Domovino izpostavil, da ga takšna politika Golobove vlade ne preseneča, saj jo je pričakoval že pred in po volitvah v kolikor jim uspe prevzeti oblast. V pogovoru je še izpostavil, da že pred volitvami ni zaupal tej politični opciji, po 4. meseci ji pa še manj.

“Državo so nam prevzeli sinovi in vnuki ljudi, ki jim v življenju ni bilo potrebno ustvariti nič, sinovi permisivne vzgoje, njim VSE pripada, čeprav ljudje okrog njih nimajo za kruh. Živeli so, in živijo od davkoplačevalskega denarja, ki ga v lastne žepe kanalizirajo preko evropskih in slovenskih državnih institucij, kulture ter paradržavnih ter tajkunskih podjetij. In temu primerno se obnašajo,” je za Domovino izpostavil dr. Aleš Štrancar.

Celoten pogovor z dr. Alešem Štrancarjem si lahko preberete na tej povezavi.

Vir: Domovina.si