Dr. Anton Olaj: “Predsednica Urška Klakočar Zupančič, policisti v Parizu še vedno zaplinjajo protestnike! Boste tudi njih povezovali z Adolfom Eichmannom?”

Foto: Zajem zaslona (Twitter/tolemamo)

Vladajoča garnitura med katero se uvršča tudi predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič, se je in se še rada naslanja nad delo policistov v času covida. Tako je Klakočar Zupančičeva opoziciji in državljanom žugala, da z njihovo vlado policisti nikoli več ne bodo nasilni do državljanov, prav tako pa je iste policiste povezovala z Adolfom Eichmannom, ker naj bi zaplinjali protestnike.

In kje smo danes?

Ljubljanski župan s pomočjo policistov izvaja nasilje nad lastniki zemljišč, ker sam želi graditi kanalizacijo, kjer si jo je zamislil. In to je tisti župan, ki ga podpira Gibanje Svoboda, katere del je tudi Klakočar Zupančičeva. Dvojna merila?

Predsednico DZ Klakočar Zupančičevo pa je nekdanji prvi mož Policije dr. Anton Olaj povprašal, če so tudi policisti v Parizu povezani z Adolfom Eichmannom, ker zapinjajo državljane Francije. “Policisti še kar zaplinjanjo Pariz. Ali predsednica DZ @klakocar_urska tudi to delo francoskih policistov iz jedrne države EU povezuje z Adolfom Eichmannom? Ali jih njen kredibilni nekdanji kolega @PGantar tudi razume kot organizirane tolpe državljanov?”, sprašuje dr. Anton Olaj.

Vir: Twitter