Dr. Anton Olaj Teji Jarc: “Angažirajte Pravno mrežo, da bo potrdila kako je policija neupravičeno vznemirjala vaš spontan upravičen in družbeno zaželjen anarhično anomističen performans.”

Foto: Zajem zaslona Twitter (Tea Jarc in Domovina)

V preteklem tednu sta se v Sloveniji zgodila dva protesta, hkrati pa se je pojavila vest, da lahko gasilci pričakujejo globe zaradi dogodkov na njihovem protestu. Razvnela se je tudi polemika, ker je RTV Slovenija prenašala sredin protest upokojencev, ne pa petkovega okoljevarstvenega. Žal v Sloveniji nekateri še vedno ne ločijo med prijavljenimi protesti in neprijavljenimi.

Če so lahko v sredo upokojenci mirno na Trgu republike izvedli mirni protest proti preziru politike Roberta Goloba do te skupine državljanov, so v petek okoljski aktivisti brez napovedi zasedli ljubljanske ulice in nenazadnje Stadion Bežigrad ter uničevali lastnino nekoga drugega. Ena glavnih v tem protestu je bila Tea Jarc, ki se bori proti kapitalizmu, sama pa občasno veselo potuje po eksotičnih krajih, kar pa je še najbolj zaskrbljujoče je, da je v času Janeza Janše mnogokrat kršila odloke, kar pa ji je trenutna oblast mirno izbrisala.

Žalostno je tudi, da smo v sredo na trgu gledali upokojence, ki komaj živijo iz meseca v mesec, v petek pa mlade za delo sposobne ljudi, ki so nenazadnje blokirali ulice v Ljubljani in uničevali tujo lastnino. Glede na pretekle privilegije te skupine državljanov je dr. Anton Olaj Teji Jarc sporočil: “Bravo. Priporočam, da čimprej angažirane “strokovno neodvisno” @PravnaMreza, ki bo po možnosti potrdila, da vas je @policija_si neupravičeno vznemirjala v vašem spontanem upravičenem in družbeno zaželjenem anarhično anomističnem performansu.”

Tea Jarc se je namreč preko socialnih omrežij hvalila, kako so protestniki zavzeli ljubljanske ulice ter državljanom onemogočili nemoteno premikanje po Ljubljani. Hvali se tudi, da so vdrli na stadion, ki nenazadnje ni njihova lastnina ter posadili drevesa. Je pa lastnik stadiona Joc Pečečnik že napovedal ukrepe proti samovoljnem vstopu na njegovo zemljišče.

Vir: Twitter