Dr. Anže Logar in Gregor Bezenšek v praksi pokazala kaj pomeni politika povezovanja

Foto: Facebook (dr. Anže Logar)

V petek je v ljubljanskih Križankah potekal sedaj že skoraj tradicionalni koncert Vilijem Julijan 2022, na katerem zbirajo finančna sredstva za otroke z redkimi boleznimi. Idejni oče tega projekta je Gregor Bezenšek ml – SoulGreg Artist, ki se je letos odločil tudi potegovati za mesto predsednika države.

Kot je objavil idejni oče projekta so letos na koncertu zbrali 50.000 evrov za male borce in njihove družine. Dogodka se je udeležil še en kandidat za predsednika republike dr. Anže Logar z družino.

Kljub vsej dobrodelnosti je kot kaže vso dogajanje “zasenčil” še en dogodek, ki smo mu doslej bili izredno redko priča na slovenskem političnem prizorišču. Oba kandidata za predsednika dr. Anže Logar in Gregor Bezenšek, sta namreč na dogodku opravila skupno fotografiranje in s tem pokazala kaj pomeni povezovalna politika, ki si jo Slovenke in Slovenci že toliko let želijo.

Da je šlo za res iskreno dejanje obeh kandidatov dokazuje tudi zahvala Gregorja Bezenška, dr. Anžetu Logarju za obisk in fotografiranje pod objavo skupne fotografije na družbenem omrežju Facebook.

Foto: Facebook (dr. Anže Logar)

Vir: Facebook (dr. Anže Logar)