Država za tri velike občine premore manj policijskih patrulj, kot za varovanje “svetih” Murgel!?

Foto: Google Street VieW

V kolikor si v Sloveniji priviligiran se ti ni potrebno bati, da se ti kaj zgodi ali da se ti bo kaj zgodilo. V kolikor si državljan drugega reda in te na lastni posesti skrbi za lastno varnost in premoženje moraš imeti veliko srečo, da se država odloči da to zavaruje kot bi bilo potrebno ter njena dolžnost. Tako smo danes, ko Slovenijo preplavljajo ilegalni migranti priča, da morajo državljani z vaškimi stražami varovati svoja življenja in lastnino, medtem, ko na drugi strani prebivalce Murgel varujejo policisti.

Kot je zapisal predsednik SDS Janez Janša so namreč tri velike občine Ivančne gorice, Grosupelj in Dobrepolje deležne zgolj 1 nočne patrulje, na drugi strani prebivalce Murgel varuje večje število policistov. Pri tem se je potrebno zavedati, da v murglah pač prebivajo prvorazredni prebivalci in priviligiranci predvsem tranzicijske levice.

Še bolj žalostno pa je, da se vaše straže, ki varujejo življenja in premoženje Slovencev pred ilegalnimi migranti označuje za varnostno tveganje. Kot ob tem zapiše Jože Biščak država s tem enači kriminalce pred domačini, ki delujejo samozaščitno. “Daleč smo prišli s to prebujeno ideologijo,” še poudarja Jože Biščak.

Vir: X